Hej!
  Vill du veta mer?

  Fyll i nedanstående fält så kontaktar vi er!

  Jag är intresserad av:

  Funktioner

  Oavsett om ni är IT-konsulter, intern IT-avdelning, kommun eller statlig verksamhet har ConnectWise® Automate™ den flexibilitet, skalbarhet och standardisering som gör att verksamheten effektiviseras för ert behov idag och i framtiden. All information från IT-miljöer och alla verktyg för att managera, övervaka och åtgärda finns direkt tillgängliga från ett och samma verktyg oavsett vart ni befinner er.
  • inventering

   Minimera risken och kostnader kopplade till utdaterad eller inkomplett inventeringsinformation. Få översikt över vilka enheter som finns, vart de finns och i vilket skick de är. Så ni kan ta rätt beslut med rätt underlag. Hitta affärsviktig information som annars lätt missas.

  • overvakning

   Övervakning

   Säkerställ kvaliteten genom proaktiv övervakning som upptäcker problem och utför åtgärder innan något drabbas. Med ConnectWise Automate övervakas allt det kritiska med automatiska åtgärder.

  • patchhantering

   Förenkla hanteringen av patchar och säkerhetsuppdateringar och spara tid på repetativt arbete genom att använda ConnectWise Automate. Se direkt hälsan för patchning i miljöer och var säker på att alla maskiner är uppdaterade.

  • automatisering

   Automatisering i ConnectWise Automate gör att ni kan använda era resurser mer effektivt och kan därmed öka beläggningsgraden. Kan ni tänka på en åtgärd inom IT, så kan ni automatisera den!

  • rapporter

   Med rapporter översätts teknisk information till grafiska rapporter som enkelt kan användas för att påvisa ett värde, en situation eller en summering på ett pedagogiskt sätt.

  • ärendehantering

   Med en flexibel ärendehantering prioritiseras och hanteras ärenden med direktkontakt till slutanvändaren. Utför arbete och registrera tid i ConnectWise Automate för att öka lönsamheten.

  • backuphantering

   Hantera backupmiljöer från flera olika tredjepartsleverantörer med direkt integration till ConnectWise Automate. Konfigurera nya backupjobb eller säkerställ att tidigare jobb fungerar felfritt.

  "Med ConnectWise; Automate Ignite™ fick jag övervakning av hela miljön med ett knapptryck."