Hej!
Vill du veta mer?

Fyll i nedanstående fält så kontaktar vi er!

Jag är intresserad av:

Funktioner

Oavsett om ni är IT-konsulter, intern IT-avdelning, kommun eller statlig verksamhet har ConnectWise® Automate™ den flexibilitet, skalbarhet och standardisering som gör att verksamheten effektiviseras för ert behov idag och i framtiden. All information från IT-miljöer och alla verktyg för att managera, övervaka och åtgärda finns direkt tillgängliga från ett och samma verktyg oavsett vart ni befinner er.
 • inventering

  Minimera risken och kostnader kopplade till utdaterad eller inkomplett inventeringsinformation. Få översikt över vilka enheter som finns, vart de finns och i vilket skick de är. Så ni kan ta rätt beslut med rätt underlag. Hitta affärsviktig information som annars lätt missas.

 • overvakning

  övervakning

  Säkerställ kvaliteten genom proaktiv övervakning som upptäcker problem och utför åtgärder innan något drabbas. Med ConnectWise Automate övervakas allt det kritiska med automatiska åtgärder.

 • patchhantering

  Förenkla hanteringen av patchar och säkerhetsuppdateringar och spara tid på repetativt arbete genom att använda ConnectWise Automate. Se direkt hälsan för patchning i miljöer och var säker på att alla maskiner är uppdaterade.

 • automatisering

  Automatisering i ConnectWise Automate gör att ni kan använda era resurser mer effektivt och kan därmed öka beläggningsgraden. Kan ni tänka på en åtgärd inom IT, så kan ni automatisera den!

 • rapporter

  Med rapporter översätts teknisk information till grafiska rapporter som enkelt kan användas för att påvisa ett värde, en situation eller en summering på ett pedagogiskt sätt.

 • ärendehantering

  Med en flexibel ärendehantering prioritiseras och hanteras ärenden med direktkontakt till slutanvändaren. Utför arbete och registrera tid i ConnectWise Automate för att öka lönsamheten.

 • backuphantering

  Hantera backupmiljöer från flera olika tredjepartsleverantörer med direkt integration till ConnectWise Automate. Konfigurera nya backupjobb eller säkerställ att tidigare jobb fungerar felfritt.

"Med ConnectWise® Automate™ höjde vi kapaciteten."